Våra butiker

Våra butiker

Välkommen till vår butik i Borlänge!

Visade produkter

Information

Gilla oss på Facebook!

Gilla vår Facebook sida. Som tack får du 200 lojalitetspoäng (värde 10 kr / 1 €).

Vattenkanna Joniserare Astra Förstora bild

Vattenkanna Astra rening-jonisering

Vattenkanna Astra rening-jonisering

909853

Toppkvalitet

Ett joniserat vatten som hjälper till att hålla rätt pH-balans, ger ett energigivande, syrerikt, återfuktande vatten, samtidigt som det har en antioxidant verkan på samma sätt som C och E-vitamin (skyddar cellerna från fria radikaler).

Praktisk vattenkanna för köksbänk eller kylskåp. Rymmer cirka 1,2 liter renat och joniserat vatten.

Mer detaljer

7 Items

I lager


279,00 kr inkl moms

Mer information

Med ett joniserat vatten får du en antioxidant effekt. Dessa kannor levereras med de speciella AOK-filtren, som till skillnad från de flesta kannor som endast har ett kolfilter, har flera lager med olika funktionsmaterial:

Kroppen består av 75% vatten och hjärnan av 85%. Det mesta av vår kost idag försurar din kropp, dina celler dör och blir till avfall, vilket ger uppkomst till en försurad kropp. Det i sin tur gör att du blir känsligare för andra påfrestningar och belastningar.

Joniserat vatten (vatten med förhöjt pH-värde, basiskt)
Basiskt vatten är listat som en ”medicinteknisk produkt i Japan för behandling av degenerativa sjukdomar. ” Japan har sedan 50-talet forskat och utvecklat tekniken bakom joniserat vatten, med fullskaliga experiment som visar de positiva effekterna av basiskt joniserat vatten, googla Hunzavatten för mer information.

  • Våra filter tar bort klor till 100%

  • Tungmetaller reduceras med minst 90%.

  • Det ger ett högt pH värde 8,5–9,5, låg negativt ORP värde -250 ~~ - 400 mv.

  • Kannorna är BPA-fria och godkända av myndigheterna i USA och Kina, billigare kannor ger ifrån sig BPA vid upphettning, t ex att de står i solen.

  • Ger ett vatten med bättre smak.

  • Reducerar storleken på vattenklustren (vattenmolekyler som sitter ihop), vilket ger bättre tillgänglighet, högre absorption.