Katalog

Kategorier

Våra butiker

Våra butiker

Välkommen till vår butik i Borlänge!

Information

Gilla oss på Facebook!

Gilla vår Facebook sida. Som tack får du 200 lojalitetspoäng (värde 10 kr / 1 €).

 Det finns 7 produkter

Vattenjonisering

Här hittar du effektiva och mycket prisvärda vattenjoniserare med rening och jonisering. Med ett joniserat vatten får du flera goda hälsoeffekter, bl a: antioxidering med vattnet, bättre ”vattning” tack vare att vattnet är mindre "hopklumpat" och bättre syresättning.

Vattenjonisering

Underkategorier

 • Visa:
 • Denna vattenrenare och -jonisator skapar ett rent, välsmakande och joniserat vatten. Du får ett pH på cirka 8–9,5, vilket gör att vattnet är kraftigt antioxidant, alltså reducerar fria radikaler i kroppen. Effektiv filtrering-rening Hög nivå av antioxidanter Högt pH-värde Avancerat 8-lagers filtersystem.

  Denna vattenrenare och -jonisator skapar ett rent, välsmakande och...

  2 199,00 kr
 • Duscha klorfritt! Man använder klor i kommunalt vatten för att slippa bakterier i dricksvattnet. Vi vet att du letar efter det bästa duschfiltret eftersom du vet att klorerat vatten påverkar din hälsa. Utan ett duschfilter absorberar du mer klor från duschen än från ditt dricksvatten.

  Duscha klorfritt! Man använder klor i kommunalt vatten för att...

  390,00 kr
 • Rea!

  H2go är en bärbar vattenjonisator = renar och höjer pH-värdet. Du kan fylla den 1.300 gånger innan du behöver byta filter, eller efter maximalt 3 månader. Rymmer cirka 6 dl rent, alkaliskt vatten som du fyller på och sedan kan ta med dig.

  H2go är en bärbar vattenjonisator = renar och höjer pH-värdet. Du...

  499,00 kr
 • Denna kran behöver du om du skall montera Crewelter jonisator under köksbänken. Kranen monteras i bänk / diskbänk och är det enda du behöver för att manövrera jonisatorn.

  Denna kran behöver du om du skall montera Crewelter jonisator under...

  2 995,00 kr
 • Ett joniserat vatten som hjälper till att hålla rätt pH-balans, ger ett energigivande, syrerikt, återfuktande vatten, samtidigt som det har en antioxidant verkan på samma sätt som C och E-vitamin (skyddar cellerna från fria radikaler). Praktisk vattenkanna för köksbänk eller kylskåp. Rymmer cirka 1,2 liter renat och joniserat vatten.

  Ett joniserat vatten som hjälper till att hålla rätt pH-balans, ger...

  279,00 kr
 • Praktisk vattenkanna för köksbänk eller kylskåp. Rymmer cirka 1 liter filtrerat och joniserat vatten. Levereras komplett med ett filter. OBS dessa filter är inga vanliga kolfilter, utan innehåller både en del för rening och en del för jonisering (höjer pH-värdet 1–2 steg).

  Praktisk vattenkanna för köksbänk eller kylskåp. Rymmer cirka 1...

  279,00 kr
 • Patenterat filter = mycket bra rening och jonisering, jämför med de flesta kannor som enbart har ett kolfilter. Vattenkannans filter både renar och joniserar vattnet, alltså skapar ett högt pH-värde, vilket är mycket gynnsamt både för att skapa en miljö i kroppen som inte är försurad, och för att reducera fria radikaler.

  Patenterat filter = mycket bra rening och jonisering, jämför med de...

  499,00 kr
Visar 1 - 7 av 7 objekt